VINNER: Administrerende direktør Ellen Cathrine Andersen i EpiGuard fikk tildelt prisen av Vegar Andersen, rådgiver for varaordføreren i Oslo kommune. Foto: K. Gaare/Oslo Innovation Week

Foto:

EpiGuard får innovasjonspris

Medtech-selskapet EpiGuard er vinner av Oslo Innovation Week sin innovasjonspris for 2021.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Det er Oslo Innovation Week, på vegne av Oslo kommune og Innovasjon Norge, som tildeler medtech-selskapet EpiGuard innovasjonsprisen for 2021, skriver Oslo Innovation Week i en pressemelding.

Selskapet vinner prisen med produktet EpiShuttle, en isoleringsenhet for pasienttransport som brukes under transport av smittsomme pasienter. Produktet er blant annet tatt i bruk i India, Frankrike og Sveits under covid-19-pandemien.

– Dette er bare begynnelsen. Vårt dyktige team jobber kontinuerlig med å utvikle bærekraftige og effektive produkter som vil løse problemer som helsepersonell står overfor i dag, og vil møte i årene som kommer, uttaler administrerende direktør Ellen Cathrine Andersen direktør i EpiGuard.

Selskapet ble etablert i 2015 av en gruppe leger ved Oslo universitetssykehus (OUS), sammen med Inven2, et aksjeselskap som eies av OUS og Universitetet i Oslo.

Powered by Labrador CMS