Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

– Gjennom våre globale forretningssegmenter tar vi grep for å øke produksjonskapasitet og produksjon av utstyr som er viktig for å diagnostisere og behandle covid-19 pasienter, sier Aksel Reksten, administrerende direktør i GE Healthcare Norge. 

Foto: Espen Snipstad/LMI

GE Healthcare tar grep for å øke produksjonskapasitet

– Vi jobber kontinuerlig med vår leveringskjede og leverandører for å motvirke eventuelle mangelsituasjoner og påvirkning på våre kunder globalt, sier GE-direktør Aksel Reksten.

Publisert: 2020-04-05 — 12.43

– Mens helseinstitusjoner globalt fokuserer ressursene sine på å håndtere Covid-19 jobber vi for både å levere til kunder som trenger våre produkter i dag og for å sikre at vi er klare til å møte deres behov i fremtiden, skriver Aksel Reksten, administrerende direktør i GE Healthcare Norge, i en e-post til Dagens Medisin. 

Stor aktør på flere fronter
GE Healthcare består av 3 selskaper i Norge. GE Healthcare Norge AS og GE Vingmed Ultrasounds medisintekniske systemer og løsninger er i bruk blant annet for diagnostikk, behandling, overvåking og lagring av informasjon.

I tillegg markedsfører GE Healthcare AS i Oslo kontrastmiddel for røntgen, MR, ultralyd og radiofarmaka for å sikre diagnose av sykdommer på et tidlig stadium. Selskapets produksjonsvirksomhet, GE Healthcare i Lindesnes, produserer grunnsubstanser til kontrastmidler som brukes i medisinsk billedgjøring. 

Jobber for å motvirke mangelsituasjoner
Ifølge Reksten har GE på plass robuste planer for forretningskontinuitet.

– Gjennom våre globale forretningssegmenter tar vi grep for å øke produksjonskapasitet og produksjon av utstyr som er viktig for å diagnostisere og behandle covid-19 pasienter. Vi jobber kontinuerlig med vår leveringskjede og leverandører for å motvirke eventuelle mangelsituasjoner og påvirkning på våre kunder globalt, skriver Reksten.

Han påpeker også at sikkerhet og et trygt arbeidsmiljø for selskapets medarbeidere er GEs første prioritet i disse koronatider.

– Vi har introdusert tiltak innen hygiene og sikkerhet i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.

Nyhetsbrev
Følg med på siste nytt fra Dagens Medisin ved å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev og følge oss i sosiale medier.
Del:

Kommentarer

OBS! Du må logge inn for å kommentere

Bli medlem

Nyheter fra startsiden

DM ARENA DIGITAL: Post ESMO

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!