Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Norsk Harvard-forsker med muntlig nevrofilament-presentasjon

Kjetil Bjørnevik har i en Harvard-studie målt nevrofilamenter i blodet til MS-pasienter i pre-symptomatisk fase. – Nivåene øker fire-fem år før de første symptomene på sykdommen, sier Harvard-forskeren.

Annons:

STOCKHOLM (DAGENS MEDISIN): Tidligere UIB-stipendiat, Kjetil Bjørnevik, presenterte muntlig en studie om neurofilament nivået til MS-pasienter fra biobank fra det amerikanske forsvaret under ECTRIMS i Stockholm.

STOR INTERESSE: Det var stor interesse for den muntlige presentasjonen Bjørnevik avholdt fredag.

Se intervjuet over med Kjetil Bjørnevik, forsker ved Harvard University. Han holdt fredag 13.september muntlig innlegg på ECTRIMS-kongressen i Stockholm om en studie på nevrofilamenter som kan tyde på sykdomsdannelse flere år før pasienten opplever symptomer.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!