Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Uenighet om hvor lokalpolitisk OUS-saken er

Høyres James Stove Lorentzen mener det er lite man kan gjøre lokalt for å bestemme hvor nye Oslo universitetssykehus (OUS) skal bygges.

Annons:

RIKSHOSPITALET (DAGENS MEDISIN): James Stove Lorentzen (H), som er komitéleder for Helse- og sosialkomiteen, fremmer at Oslo Bystyre ikke kan la lokalpolitiske synspunkt få innvirkning på behandlingen av byggesøknadene til nye OUS, og peker på at man ikke må «torpedere søknaden».

Se innslaget hvor foretakstillitsvalgt for akademikerne i Helse Sør-Øst, Christian Grimsgaard, og Aasmund Bredeli, foretakstillitsvalgt for Legeforeningen i Oslo universitetssykehus, forteller hva de synes om den politiske debatten.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

REGJERINGENS PLANER OM SAMMENSLÅING AV SYKEHUS I NORD

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!