Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NYE DIREKTØRER: Hilde Myhren og Sølvi Andersen blir begge direktører i stab til Bjørn Erikstein ved Oslo universitetssykehus

NYE DIREKTØRER: Hilde Myhren og Sølvi Andersen blir begge direktører i stab til Bjørn Erikstein ved Oslo universitetssykehus Foto: Nina E. Gausdal Try/ OUS

Blir nye direktører ved OUS

Hilde Myhren blir direktør for medisin og helsefag.  Sølvi Andersen får jobben som direktør for kvalitet, pasientsikkerhet og samhandling ved Oslo universitetssykehus.

Annons:

Begge de to nye direktøren blir en del av direktørens stab.

– Jeg ser frem til at lederskapet for disse viktige funksjonene i direktørens stab nå er avklart og at digitalisering som viktig verktøy i den faglige virksomheten kan gis tydelig fokus, sier administrerende direktør Bjørn Erikstein på den interne nettsiden til OUS.

Hilde Myhren er i dag systemeier for kliniske IKT- systemer i OUS og denne oppgaven blir også en del av hennes nye direktørjobb. Hun har jobbet på Ullevål og OUS siden 2002, er utdannet lege, spesialist i indremedisin og har doktorgrad. Fra 2011 har Myhren jobbet med IKT-prosjekter både lokalt, regionalt og nasjonalt. Det siste året har hun vært assisterende prosjektleder for innføring av NY LIS (leger i spesialisering) ved OUS.

Om den nye jobben sier Myhren til sykehusets nettside dette:

– Jeg gleder med til å ta fatt på arbeidet som fagdirektør medisin og helsefag ved OUS. Vi står overfor endringer i tiden fremover med nye bygg, økt digitalisering og utvikling i fagene. Dette krever et godt samarbeid på tvers i sykehuset og det ser jeg frem til å være en del av.

Lang ledererfaring
Sølvi Andersen har lang ledererfaring. Hun er utdannet bioingeniør, men har tilleggsutdannelse innen økonomi og prosjektledelse. Hun har vært leder i Avdeling for kvalitet og pasientsikkerhet ved OUS siden 2017. Det siste året har Andersen vært konstituert i stillingen som direktør for fag, pasientsikkerhet og samhandling.

– Slik jeg ser det går vi inn i de ti mest spennende og utfordrende årene i OUS. Med nye bygg under planlegging, er det både behov og mulighet for ytterligere forbedring av pasienttilbudet gjennom modernisering av driften i sykehuset, sier Andersen på den interne nettsiden til OUS.

Og hun fortsetter:

– Stab pasientsikkerhet, kvalitet og samhandling vil framover ha en viktig oppgave med å utvikle og profesjonalisere seg for å understøtte ledere og medarbeidere i gjennomføringen av sykehusets utviklings- og strategiplaner. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på den oppgaven. S.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Fastlege blir ny statssekretær

Helseministeren om IKT-kritikk

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!