Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Slutter i Helsedirektoratet

Berit Kolberg Rossiné blir ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontak ved Universitetet i Oslo.

Annons:
SLUTTER:Berit Kolberg Rossiné slutter i Helsedirektoratet.
Foto: Finn Oluf Nyquist

Berit Kolberg Rossiné slutter som kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet etter åtte år. Hun blir ny direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt ved Universitetet i Oslo (UiO). Det skriver UiO i en pressemelding.

Kolberg Rossiné er utdannet cand.polit. fra UiO, og har lederkurs fra Forsvarets høgskole og Solstrand-programmet. Rossiné har lang erfaring med kommunikasjon og ledelse på helsefeltet og har tidligere vært journalist i Dagbladet.  

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   5 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • N:T 24.10.2018 22.15.53

  Er dette stillingen etter Mayer så skal den vel lyses ut eller hva?

Nyheter fra startsiden

roger schjerva

FELLES JOURNALLØSNING FOR KOMMUNENE

– Forutsetter obligatorisk kommunal journal

Kommende DM Arena-møter

Tidligere DM Arena-møter