Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

INger Heimdal trakk seg onsdag som leder for Norsk medisinstudentforening (Nmf). "Samarbeidsproblemer" er årsaken Nmf oppgir.

INger Heimdal trakk seg onsdag som leder for Norsk medisinstudentforening (Nmf). "Samarbeidsproblemer" er årsaken Nmf oppgir. Foto: Per Corneliussen

Lederen for Norsk medisinstudentforening trekker seg umiddelbart: «Samarbeidsproblemer»

Onsdag kveld melder Norsk medisinstudentforening (Nmf) at leder Inger Heimdal trekker seg.

Annons:

Inger Heimdal, som har vært leder i Norsk medisinstudentforening (Nmf) siden januar i år, har valgt å trekke seg som leder.

Vil ikke kommentere
Inger Heimdal sier til Dagens Medisin at hun ikke vil kommentere saken utover informasjonen som Nmf har lagt ut på sin nettside.

Her skriver Nmf at det på landsmøtet til Nmf i mars i år ble det gjort kjent at det har vært samarbeidsutfordringer i nasjonalt styre, og at foreningen har engasjert en «nøytral tredjepart» for å få hjelp til å løse problemene.

Trakk seg
– Da det ikke har vist seg mulig å løse situasjonen i nasjonalt styre, har Inger Heimdal informert styret om at hun har besluttet å trekke seg fra sine verv i Nmf for å skape ro, heter det fra Nmf.

Frem til Nmf velger ny leder, vil nestleder Rannei Hosar fungere som leder.

 

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   3 + 6 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • Trist 09.05.2018 22.46.17

  Det er trist, det er trist at systemet fører til kamp om hvem som er best og verd tillit. Det er systemet det er feil med, ikke unge flinke utdannede mennesket fra inn og utland . Politikere våkne opp. Ikke før krig og konkurranse mot motiverte unge norske mennesker. Tillit er viktig på alle nivå, inkl studenter og nyutdannede og Lis forløp. Svikt ikke ungdommen.

Nyheter fra startsiden

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Slik sikret Danmark full åpenhet om industripengene

Bilde av Joachim Henriksen

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Samarbeider kun med åpne leger

Utbetalinger fra legemiddelindustrien

Søk i utbetalingene fra legemiddelindustrien

Oslo universitetssykehus

Går av som HR-direktør ved OUS

Kommende DM Arena-møter

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!