Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
 • DM Pharma
 • Annonsere
 • Kontakt oss
 • Nyhetsbrev
 • RSS
 • Facebook
 • Twitter
 • Ledig jobb
 • Logg inn

Kristin Kornelia Utne, nestleder i Ylf, vil ikke kommentere UNN-direktørens avgang. Ylf har rettet kritikk mot Ingebrigtsens lederstil ved flere anledninger. Arkivfoto.

Kristin Kornelia Utne, nestleder i Ylf, vil ikke kommentere UNN-direktørens avgang. Ylf har rettet kritikk mot Ingebrigtsens lederstil ved flere anledninger. Arkivfoto.

Legeforeningen og tillitsvalgte vil ikke kommentere direktør-avgang

Verken tillitsvalgte for Yngre legers forening (Ylf), Ylf sentralt eller Legeforeningen vil uttale seg om Tor Ingebrigtsens avgang.

Annons:

Yngre legers forening har ved flere anledninger gått hardt ut mot Tor Ingebrigtsens lederstil som direktør ved Universitetssykehuset Nord-Norge.

Tirsdag kunngjorde han at han går av som direktør.

 Elisabeth Olstad trakk seg som tillitsvalgt for Ylf ved UNN nylig, og hun henviser til Ylf sentralt for en kommentar.

Ved UNN er det ikke rekruttert nye tillitsvalgte, og det henvises derfor til Legeforeningen sentralt.

Kristin Kornelia Utne, nestleder i Ylf, sier til Dagens Medisin at hun foreløpig avstår fra å kommentere saken.

- Legeforeningen ønsker heller ikke å kommentere saken nå, opplyser kommunikasjonssjef Knut Braathen til Dagens Medisin.

 

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   2 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


 • lege 07.02.2018 19.03.37

  Hvorfor? Har ikke legeforeningen noen mening om dette? I så fall er jo det litt merkelig. Finnes det en avtale om at legeforeningen ikke skal kommentere, det ville jo ikke være overraskende. Men at eksistensen av en slik avtale er hemmelig, vil være særdeles merkelig.

Nyheter fra startsiden

AVGÅTT UNN-DIREKTØR FORTSETTER MED MILLIONLØNN

Krever nye regler for sykehusledernes arbeidsavtaler6

Organisering av hjerneslagbehandlingen

– Dette er medisinsk helt vilt3

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!