Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Marianne Telle

Marianne Telle Foto: Anne Grete Storvik

Styrelederen i Helse Nord har mottatt trusler

Marianne Telle, styreleder i Helse Nord, har mottatt trusler.

Annons:

BODØ (Dagens Medisin): Styreleder i Helse Nord, Marianne Telle, innledet onsdagens styremøte, der lokaliseringen av ytterligere ett hjertesenter i nord, er på dagsorden.

Telle startet møtet med å adressere aktørenes oppførsel i denne saken, og tilbakevise de ulike påstandene som har vært framsatt.

– Det har vært et hardt ordskifte, preget av feilaktige og misvisende påstander i forsøk på å undergrave styrets arbeid med vedtak. Det har vært påstander om at direktøren har tvunget saken inn på dagsorden i dag. Men det var styret som ba om å få saken tilbake hit nå. Dette er ikke diktert av direktøren, men satt på dagsorden av et samlet styre. Det er også antydet at det er samrøre mellom direktøren og styret, sa Telle, som også presiserte hun anser seg fullt ut kompetent til å forstå alle sider av saken.

Hun fortalte at hun har mottatt trusler:

– Jeg har fått trusler om at dersom jeg ikke stemmer rett, vil jeg bli rammet av sankskjoner, sa Telle, og sa videre at politianmeldelse er aktuelt.

– Jeg forsikrer om at dette ikke vil påvirke vår saksbehandling, sa Telle.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   5 + 4 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyheter fra startsiden

ÅRSRAPPORT FOR KVALITETSREGISTERET

– Mindre overbehandling av prostatakreft

John-Aren Røttingen i Forskningsrådet

NY SENTERORDNING FRA FORSKNINGSRÅDET

Norges første kliniske forskningssenter til Bergen2

Tidligere DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!