Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

TI ÅR: Mariann Horness, administrerende direkør i Sykehuspartner HF og Johan Falck, daglig leder i selskapet OneMed signerte fredag en avtale som kan være verdt 100 millioner kroner i året i ti år.

TI ÅR: Mariann Horness, administrerende direkør i Sykehuspartner HF og Johan Falck, daglig leder i selskapet OneMed signerte fredag en avtale som kan være verdt 100 millioner kroner i året i ti år. Foto: Vidar Sandnes

Signerte milliardavtale med Helse Sør-Øst

Fredag signerte selskapet OneMed en avtale med Helse Sør-Øst verdt én milliard kroner.

Annons:

Sykehuspartner HF og selskapet OneMed signerte fredag en avtale verdt rundt èn milliard kroner.

OneMeds daglige leder, Johan Falk, sier verdien er et anslag på en forventet omsetning på 100 millioner kroner i året, og kontrakten går over ti år.

Nå skal selskapet sørge for distribusjon av medisinsk materiell og forbruksmateriell til sykehusene i foretaket. De skal bygge og drifte Helse Sør-Øst sitt forsyningssenter for medisinsk og ikke-medisinsk forbruksmateriell. 

Det nye forsyningssenteret skal forestå innkjøp, lagring og distribusjon av medisinsk og ikke-medisinsk forbruksmateriell til alle Helse Sør-Øst sine 17 sykehus.

Ser for oss omsetningsvekst
– Helse Sør-Øst Forsyningssenter er viktig for hele Helse Sør Øst. Denne kontrakten vil gi oss bedre kvalitet enn tidligere, til en god pris. Vi ser for oss omsetningsvekst fremover, sier administrerende direktør i Sykehuspartner HF, Mariann Hornnes til Dagens Medisin.

Hun opplyser at kontrakt med nåværende leverandør løper ut 2017.

– De neste ti årene skal vi forsyne Helse Sør Øst med logistikk og forbruksmateriell. Oppdraget er å skjøtte logistikken og distribusjonen på en effektiv måte. Vi skal sørge for at leger og sykepleiere får holde fokus på sin daglige virksomhet og stole på at produktene de trenger er på rett plass til rett tid, sier Johan Falk til Dagens Medisin.

– Vi har mange lager rundt om i Europa som forsyner helsetjenesten med utstyr, og vi har mange hundre tusener forsendelser hvert år.

OneMed som har sitt hovedkontor i Stockholm, distribuerer sykehusmatriell og er til stede i 12 land.  De omsetter for rundt fire milliarder kroner årlig.

 

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!