ÅPNET PÅ LANDSRÅDSMØTET: Fastlege Torstein Sakshaug (t.v.), en av de to redaktørene i fastlegen.no og leder av Allmennlegeforeningen (AF), Tom Ole Øren under åpningen av nettmagasinet på AF sitt landsrådsmøte i Tønsberg. Foto: Daniel Wærnes Foto:

Nå har allmennlegene fått sitt eget nettmagasin

– Vi kaller fastlegen.no den nye lokalavisen for allmennlegene i Norge, sier leder av Allmennlegeforeningen.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fem år gammel.

På Allmennlegeforeningens landsrådsmøte i Tønsberg onsdag åpnet AF-leder Tom Ole Øren et nettmagasin for allmennlegene: fastlegen.no

Allmennlegeforeningen har ny medlems- og informasjonsstrategi som et av sine satsningsområder de neste årene.

– Fastlegen.no er vårt nye dynamiske nettmagasin som vi kaller den nye lokalavisen for allmennlegene i Norge. Dette er en ny og framtidsrettet måte å informere våre medlemmer raskere på og en arena hvor medlemmene kan ytre seg med innlegg og kronikker. Vi håper at også politikere og beslutningstakere vil lese nettmagasinet aktivt. Det er viktig at allmennlegenes stemme blir hørt i denne fastlegekrisen vi nå står i, sier Tom Ole Øren til Dagens Medisin.

Økt engasjement
Han håper fastlegen.no kan bidra til økt engasjement hos medlemmene.

– Vi ønsker å øke medlemmenes engasjement og deltagelse i foreningen og samfunnsdebatten om helsepolitiske spørsmål og utfordringer. Nå trenger vi å stå sammen! er Ørens appell.

Fastlegen.no har to redaktører: Torstein Sakshaug, fastlege i Trondheim og Ingebjørn Bleidvin, fastlege i Stokmarknes. Bleidvin skriver på fastlegen.no at nettmagasinet skal være noe mer enn et rent medlemsblad:

– Du vil ikke finne forslag på lederplass om å kaste styret, kaste regjeringen eller gjennomføre kollektiv oppsigelse av fastlegeavtalen. Men om du har en velformulert tekst der du argumenterer for noe av dette, er du hjertelig velkommen til å sende den til oss.

Powered by Labrador CMS