INNFØRTE MATVERTER: Vidar Arnesen, avdelingsleder Hovedkjøkken RH forteller at de ikke har ikke kastet ut noen fra kjøkkenet: – Pleierne får lov til å komme, men de trenger ikke, sier han.

Matverter: – Det er en svær skute som skal forandre kurs, og folk er litt skeptiske når det er noe nytt

Oslo universitetssykehus har i 25 år brukt matverter for å avlaste helsepersonell og forbedre matforsyningen. Innføringen skjedde ikke uten motstand. 

Publisert

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS