NY I NOVARTIS: Bjørnar Angell stepper inn som direktør for myndighetskontakt i Novartis, og går inn i ledergruppen til daglig leder Veronika Barrabes.
NY I NOVARTIS: Bjørnar Angell stepper inn som direktør for myndighetskontakt i Novartis, og går inn i ledergruppen til daglig leder Veronika Barrabes.

Ny vikardirektør for myndighetskontakt i Novartis

Bjørnar Angell tar over som direktør for myndighetskontakt i tiden Kari Rolfsjord er i permisjon.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er veldig fornøyd med at vi får inn en solid ressurs med god innsikt i offentlig forvaltning og svært relevant erfaring fra de fleste nivåer innen offentlig sektor. Bjørnar vil styrke jobben vi gjør for å bedre rammebetingelsene slik at norske pasienter kan ta i bruk nyskapende medisiner. Jeg gleder meg til å få Bjørnar med på laget, sier Veronika Barrabés daglig leder i Novartis Norge, i en pressemelding.

Angell har tidligere jobbet med kommunikasjon i Finansdepartementet, vært næringssjef i Ski kommune og som kommunikasjonsrådgiver i Nordre Follo kommune, og har ti års erfaring fra Forbrukerrådet. Angell har også jobbet som konsulent med rekruttering, spesielt til stillinger innenfor media, samfunn og kommunikasjon.

- Jeg gleder meg til å kunne bidra med min erfaring for Novartis og få innsikt i en viktig og spennende bransje. Novartis fremstår som en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø, og jeg ser spesielt frem til å jobbe med og lære av alle de dyktige menneskene i selskapet, sier Bjørnar Angell.

Angell blir en del av den norske ledergruppen i Novartis, og tiltrer stillingen allerede 11. april. Han kommer fra rollen som rekkrutterer i MeyerHaugen.

Powered by Labrador CMS