Norske sykehus serverer kjøttmiddag fire av sju dager i uka.

Norske sykehus serverer mer kjøtt enn anbefalt

Norske sykehus følger ikke de nye kostholdsrådene, der det anbefales at man spiser mellom 350 og 500 gram med kjøtt i uka.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

På norske sykehus serveres det nemlig kjøttmiddag fire av sju dager i uka, ifølge tall NRK Dagsnytt har hentet inn.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS