Norske sykehus serverer kjøttmiddag fire av sju dager i uka.
Heiko Junge / NTB
Norske sykehus serverer mer kjøtt enn anbefalt
Norske sykehus følger ikke de nye kostholdsrådene, der det anbefales at man spiser mellom 350 og 500 gram med kjøtt i uka.
Denne artikkelen er mer enn to år gammel.
På norske sykehus serveres det nemlig kjøttmiddag fire av sju dager i uka, ifølge tall NRK Dagsnytt har hentet inn.
DM Pluss for helsepersonell
0 kr
Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.
Registrer deg
DM Pluss
49 kr
for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.
Registrer deg
Bedriftsabonnement
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.
Les mer