SNART PENSJONIST: Rolf Gunnar Jørstad i Norsk pasientskadeerstatning.  Foto: NPE

SNART PENSJONIST: Rolf Gunnar Jørstad i Norsk pasientskadeerstatning. 

Foto: NPE

NPE-direktøren går av etter 10 år

Rolf Gunnar Jørstad pensjonerer seg etter 33 år i Norsk pasientskadeerstatning.

Publisert

Det melder Norsk pasientskadeerstatning (NPE) i en pressemelding tirsdag.

Rolf Gunnar Jørstad har siden 1. desember 2012 vært direktør i NPE. Før det var han assisterende direktør fra 1. januar 2003. Han siste arbeidsdag blir den 30. november i år. 

– Det har vært både givende og spennende å være med på å forme og utvikle virksomheten gjennom alle disse årene. NPE har et viktig samfunnsoppdrag, og for meg har det vært avgjørende at vi hele tiden tilstreber å løse det oppdraget slik at pasientskadesakene blir behandlet så effektivt og godt som mulig, sier Jørstad, ifølge pressemeldingen.

Han begynte å jobbe i NPE i 1989. Den gang var NPE organisert som en avtalefestet prøveordning underlagt KLP forsikring. Siden 2003 har NPE vært en statlig etat under Helse- og omsorgsdepartemenet.

I pressemeldingen trekkes lang behandlingstid frem som en utfordring NPE jevnlig har stått overfor. Det har vært noe han de siste årene har jobbet mye med.

– Men det er en tid for alt og etter ti år som direktør, føles det riktig for meg å levere stafettpinnen videre til en ny leder. Livet har mye spennende å by på, jeg er fortsatt «bare» 64 år, og nå gleder jeg meg til å fullt ut kunne disponere min egen tid, sier Jørstad.

Han sier ifølge pressemeldingen at det har vært en glede å jobbe med mange dyktige medarbeidere, og han sier at NPE står godt rustet for å utvikle seg videre.

Powered by Labrador CMS