NORDISK FOKUS: Lise Hjertaas blir ny direktør for nordiske selskaper i Bonnier Healthcare. Foto: Vidar Sandnes

NORDISK FOKUS: Lise Hjertaas blir ny direktør for nordiske selskaper i Bonnier Healthcare.

Foto: Vidar Sandnes

Blir nordisk direktør for Bonnier Healthcare

Administrerende direktør Lise Hjertaas i Dagens Medisin går over i ny jobb som nordisk direktør for Bonnier Healthcare. Tone Danielsen blir sjef for det nye selskapet Bonnier Healthcare Norway.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Fra 1. februar blir Dagens Medisin og Norsk Helseinformatikk etablert under organisasjonen Bonnier Healthcare Norway.

NY LEDER: Tone Danielsen blir administrerende direktør for Bonnier Healthcare Norway.

      
        Foto: Saba Hatzimarkos
NY LEDER: Tone Danielsen blir administrerende direktør for Bonnier Healthcare Norway. Foto: Saba Hatzimarkos

Tone Danielsen, daglig leder for Norsk Helseinformatikk, tar over som administrerende direktør for Dagens Medisin og vil lede begge selskapene under den nye organisasjonen Bonnier Healthcare Norway.

Lise Hjertaas, som har vært administrerende direktør i Dagens Medisin, går over i ny nordisk stilling i Bonnier Healthcare som Nordic Business Director. Markus Moe fortsetter som ansvarlig redaktør for Dagens Medisin.

Hjertaas trer også inn som styremedlem i Bonnier Healthcare i Norge, Sverige og Danmark.

Bonnier Healthcare Norway Fra 1. februar består Bonnier Healthcare Norway av Dagens Medisin og Norsk Helseinformatikk. Dagens Medisin ble etablert i 1998, og er Norges største uavhengige nyhetsavis for helsevesenet. Hovedfokus er medisinske nyheter, forskning, helsepolitikk, helseøkonomi, debatt og kronikker. Norsk Helseinformatikk ble etablert i 1996 og leverer produktene Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL), kurs for leger og helsepersonell samt helsenettsiden NHI.no.

– Etter snart 12 år i Dagens Medisin blir det spennende å gå inn i en ny nordisk rolle. Jeg skal jobbe tett med styreformann og Global Director Fredrik Andersson i Bonnier Healthcare, sier Hjertaas.

– Det blir mye nytt for meg, så nå blir det mange digitale møter for å få innsikt i de ulike produktene i hvert marked. Jeg ser frem til å få reise mer når pandemien har roet seg.

Blir i Oslo
– Det blir litt rart å slutte i Dagens Medisin etter så mange år, men heldigvis blir jeg i «familien» og får helt sikkert mulighet til å jobbe videre med gode kollegaer i Oslo på enkelte prosjekter fremover.

– Begge selskapene har hatt en særdeles positiv utvikling over mange år og med den nye organisasjonen ønsker vi å skape gode synergier og nye muligheter for å ta dette et steg videre», sier Fredrik Andersson, styreleder i Dagens Medisin og Norsk Helseinformatikk og Global Director Bonnier Healthcare,

I Bonnier Healthcare Norway vil drift, økonomi og administrasjon samorganiseres der dette er hensiktsmessig.

Redaksjonene i Dagens Medisin og innad i Norsk Helseinformatikk – NHI.no og Norsk Elektronisk Legehåndbok, vil fortsette å jobbe uavhengig av hverandre.

Kontaktpunktene for selskapene forblir de samme som før.

Powered by Labrador CMS