IKT: Hemit HF har ansvaret for sentral drift og forvaltning av felles IKT-systemer for alle sykehus i helseregionen Helse Midt-Norge. Illustrasjonsbilde: Getty Images Foto:

IKT: Hemit HF har ansvaret for sentral drift og forvaltning av felles IKT-systemer for alle sykehus i helseregionen Helse Midt-Norge. Illustrasjonsbilde: Getty Images

Foto:

Ny direktør ansatt i Hemit HF

Helse Midt-Norge IT (Hemit HF) ble opprettet som helseforetak 1. januar 2022. Nå er ny administrerende direktør ansatt.

ANSATT: Trond Utne er ny administrerende direktør i Hemit HF.

      
        Foto: Sopra Steria/Hemit HF
ANSATT: Trond Utne er ny administrerende direktør i Hemit HF. Foto: Sopra Steria/Hemit HF

Trond Utne (41) er ansatt som ny administrerende direktør i Hemit HF. Han tiltrer i stillingen 1. juni og tar over etter Paul Gundersen som har ledet Hemit siden 2007.

Utne kommer fra stillingen som regionleder i selskapet Sopra Steria, et europeisk IT-konsulentselskap. Han har tidligere jobbet med helse som konsulent i Ernst og Young, og som prosjektleder i Norsk Helsenett SF. Utne er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

Hemit HF er sammen med Helseplattformen AS, IKT-leverandør til spesialisthelsetjenesten i Møre og Romsdal og Trøndelag. Administrerende direktør har ansvaret for å levere effektive og sikre tjenester etter avtale med sykehusene og bidra med digitalisering som verktøy for helsetjenesteutvikling, skriver foretaket på sin side.

Powered by Labrador CMS