– Jeg gleder meg til å bli en del av laget til IKT-Norge, uttaler Øyvind Husby, ny direktør i IKT-Norge.   Foto: IKT-Norge

– Jeg gleder meg til å bli en del av laget til IKT-Norge, uttaler Øyvind Husby, ny direktør i IKT-Norge. 

Foto: IKT-Norge

Ny direktør i IKT-Norge

Direktør for samfunnskontakt i Telia, Øyvind Husby, blir ny administrerende direktør i den uavhengige interesseorganisasjonen IKT-Norge.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

– Styret i IKT-Norge er svært tilfredse med å få ansette en så erfaren og dyktig leder som Øyvind Husby til å lede virksomheten framover, uttaler styreleder i IKT-Norge, Toril Nag, i en pressemelding. 

Øyvind Husby tar over etter Heidi Austlid som går til stillingen som administrerende direktør i Den norske Forleggerforening.

Husby er utdannet siviløkonom og har jobbet i telekombransjen i over 20 år. Han har erfaring fra både internasjonale konsern, mellomstore bedrifter og start-ups med både finansielle og industrielle eiere. Han har blant annet vært styreleder i Kabel Norge, styreleder i Virke IKT og styremedlem i Virke Kunnskap og Teknologi.

– Jeg gleder meg til å bli en del av laget til IKT-Norge, og sammen med styret, medlemmene og norske myndigheter sikre rammebetingelser som gjør at bransjen kan spille en avgjørende rolle i de store endringene vi står overfor, uttaler Husby.

Powered by Labrador CMS