TILFREDS: - Vi er glade for å ha vunnet kontrakten og skal gjøre vårt ytterste for å bidra til å hindre smittespredning, sier Daniel Sørli, lege og daglig leder i Dr.Dropin.

Foto: Nicolai Bauer

Vant millionkontrakt på koronaberedskap på Gardermoen

Dr. Dropin vant anbudet med å koronateste og ivareta passasjerer som lander på Gardermoen i sommer. Kontraktsverdien tilsvarer halvparten av selskapets 2019-omsetning hver måned.

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

Ullensaker kommune gir den private helsetjenesten Dr. Dropin ansvaret for koronatesting av passasjerer som ankommer Oslo lufthavn Gardermoen, samt medisinsk oppfølging av dem som blir henvist til karantenehotell.

Kontrakten har en anslått verdi på 20 millioner kroner i måneden, melder selskapet i en pressemelding. Til sammenligning hadde Dr. Dropin 36,8 millioner kroner i inntekter i hele 2019, skriver E24.

Oppdraget dekker ni karantenehotell og opp til 12.000 reisende per dag. Kontrakten har en varighet fra og med 1. juli til utgangen av september og kan forlenges med én måned av gangen. 

– Samfunnet er i ferd med å gjenåpne, men testing vil fortsatt være nødvendig for mange og spesielt de som er på reisefot. Vi er glade for å ha vunnet kontrakten og skal gjøre vårt ytterste for å bidra til å hindre smittespredning, sier Daniel Sørli, lege og daglig leder i Dr.Dropin i pressemeldingen.  

De andre som deltok i den kommunale anbudskonkurransen var Hjemmelegene, KRY, Kalbakkenklinikken og Legevakt Vest AS.

Powered by Labrador CMS