DM Pharma Digital - Internasjonal pharmaledelse

Denne artikkelen er mer enn to år gammel.

DM Pharma Digital – Internasjonal pharmaledelse (25. mai, kl 09.00-10.00)

Legemiddelindustrien er en global bransje som åpner for å sikre arbeidserfaring i både eget og andre land internasjonalt. Flere norske legemiddelselskaper har de siste årene hentet inn utenlandske talenter som toppledere, og norske ledertalenter har fått bryne seg på nye utfordringer i utlandet.

Hva møter norske og utenlandske ledere når de går inn i lederposisjoner i et annet land? Hvordan opplever de endringer i arbeidskultur og kommunikasjon med offentlige beslutningstakere? Og hvordan kan deres bakgrunn og erfaringer bidra til endringer i det landet de nå jobber i?

DM Pharma inviterer flere legemiddelprofiler og landssjefer fra norske legemiddelselskaper til et møte om ledelseserfaringer fra den internasjonale legemiddelindustrien.

Ledelsesbehov i norsk biotek-bransje

Rett leder på rett tid er viktig for alle selskap med planer om vekst, og den gryende norske biotek-bransjen er intet unntak. Men hvordan sikrer oppstartsselskapene seg den riktige kompetansen når nye steg skal tas på utviklingsstigen?

Kjetil Widerberg er administrerende direktør i Oslo Cancer Cluster (OCC). Han kommer til DM Pharmas digitale frokostmøte for å snakke om hvordan klyngens norske biotek-selskap tiltrekker seg nødvendig lederkompetanse, og hva selskapene har behov for i de ulike fasene av et legemiddels utviklingsløp.

Se samtalen med Ketil Widerberg her:

Norsk pharmaleder i utlandet

Lena Nymo Helli, administrerende direktør i helseklyngen Norway Health Tech, har lang fartstid fra legemiddelbransjen, og har blant annet vært daglig leder i AbbVie Norge. Men før toppleder-stillingen i Norge tilbrakte hun to år i Tyskland som sjef for AbbVies tyske immunologi-enhet. Der ledet hun 230 ansatte, og hadde ansvaret for det mestselgende legemidlet i verden i det andre største legemiddelmarkedet i verden.

Nymo Helli kommer til DM Pharmas digitale frokostmøtet for å fortelle om erfaringene fra Tyskland og hva hun tok med seg tilbake til toppleder-stillinger i Norge.

Se samtalen med Lena Nymo Helli her:

Paneldiskusjon: Utenlandske ledere i Pharma-Norge

Disse deltar i panelet:

  • Steinar Thoresen, Head of Oncology Strategy The Nordics and Baltics
  • Philipp Maerz, landssjef i Merck Norge og Head of the Northern Cluster
  • Duarte Marchand, landssjef i Takeda Norge
  • Mohammed Ali, landssjef i MSD Norge

Se paneldiskusjonen her:

Powered by Labrador CMS