Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

UTFORDRING: – Vi har en stor jobb foran oss for å endre mentalitet i det offentlige, sier Atle Hunstad.

Foto: Melanor

Styrker arbeidet for en samkjørt helsenæring

I mars annonserte Legemiddelindustrien (LMI) og Melanor et tettere samarbeid, og i løpet av desember flytter Melanor inn i samme kontorfellesskap som LMI.

Publisert: 2021-12-10 — 11.18

Det bekrefter de to aktørene på fredag.

Atle Hunstad, administrerende direktør i Melanor, sier begge organisasjoners primære hensikt med et tettere styreforankret samarbeid, er større gjennomslag for saker som er viktige for medlemsbedriftene og for industrien som helhet.

Har mye å tjene
– Vi har en stor jobb foran oss for å endre mentalitet i det offentlige. Dialogen oss imellom har så langt avdekket en rekke felles mål, og vi ser at vi sammen kan være med på å forsterke satsingen på helsenæringen i Norge, sier Hunstad.

Og fortsetter:

– Vi har mye å tjene på felles næringspolitiske utspill, felles avlevering av relevante høringssvar og deltakelse på høringer og ikke minst kommunikasjonsmessig. Gjennom å bygge en god samhandlingskultur, vil det tjene begge organisasjoners medlemmer, sier Hunstad.

Administrerende direktør i LMI, Karita Bekkemellem, mener en samlokalisering vil gjøre det enklere- og mer givende å jobbe sammen om viktige saker.

Blir sterkere
- Vi vet at vi nå kommer til å forene positive krefter i begge organisasjonene. Vi har hatt tett dialog det siste halvannet året, og erfart at våre to organisasjoner har mange positive fellesnevnere og mange like utfordringer.

– Så vi er overbevist om at både for de ansatte og for oss som ledere vil det å flytte sammen bli en positiv vitamininnsprøytning. Vi blir sterkere ved å jobbe tettere sammen, og det blir mer gøy å jobbe med saker som er viktige for begge organisasjonene, sier Bekkemellem.

Melanor har bransjen for medisinsk utstyr og labutstyr som hovedfokus, mens LMI har legemidler som sitt kjerneområde.

Nyhetsbrev
Følg med på siste nytt fra Dagens Medisin ved å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev og følge oss i sosiale medier.
Del:

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!