Ny statssekretær med korona-ansvar

Politisk rådgiver Saliba Andreas Korkunc (H) er i statsråd fredag utnevnt til statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet med ansvar for covid-19-saker.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn tre år gammel.

Saliba Andreas Korkunc (H) er nyutnevnt korona-statssekretær.

–  Som statssekretær vil Korkunc ha et spesielt ansvar for å følge opp covid-19-sakene i Helse- og omsorgsdepartementet. Som min politiske rådgiver har han allerede vært tett på dette arbeidet, og nå vil han få mulighet til å følge opp dette arbeidet enda tettere, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie i en pressemelding.

Thordis Marie Widvey Haugen blir ny politisk rådgiver for helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Korkunc er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, og har vært politisk rådgiver for Høie siden oktober 2017. Tidligere har han blant annet vært politisk rådgiver for helsebyråden i Bergen, og stabssjef for byrådslederen i Bergen.

Statssekretær Frøydis Høyem slutter.

–  Frøydis Høyem har hatt spesielt ansvar for å jobbe med eldrereformen Leve hele livet, og har gjort en stor innsats for gjennomføringen av reformen i kommunene. Jeg vil takke henne for en svært god jobb i det året hun har sittet som statssekretær. Hennes oppgaver innen eldre og folkehelse vil fortsatt ha høy prioritet i departementet, sier Høie.

Powered by Labrador CMS