NYE OPPGAVER: Jan Frich får nye oppgaver når han nå blir viseadministrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF i tillegg til dagens jobb som fagdirektør for medisin og helsefag Foto: Vidar Sandnes

Jan Frich blir ny viseadministrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF

–En spennende utfordring som jeg ser frem til, sier Jan Frich.

Publisert

Denne artikkelen er mer enn fire år gammel.

Den nye viseadministrerende direktøren i landets største regionale helseforetak understreker at han fortsatt vil ha ansvar for fag og forksning, en stilling han har hatt siden januar 2018.

- Nå har vi styrket fagavdelingen i Helse Sør-Øst RHF. Det gjør at jeg kan bruke noe mer tid på andre oppgaver, sier Frich i en kommentar til Dagens Medisin.

Det er nylig gjennomført en omorganisering i avdeling for medisin og helsefag som innebærer en styrking og tydeliggjøring av de ulike tjenesteområdene. I begynnelsen av september vil tre nye direktører være på plass i fagavdelingen.

-  Vi leder en stor region med mange helseforetak og viktige samarbeidspartnere. Jan har bred kompetanse og inngående kjennskap til sektoren, og har gjennom omorganiseringen av fagavdelingen mulighet til å tre inn i en rolle som viseadministrerende direktør. Vi får med dette en enda bedre mulighet til å følge opp alle de oppgaver og prosjekter som ligger foran oss, sier administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, Cathrine M. Lofthus.

Jan Frich kom til Helse Sør-Øst RHF fra stillingen som leder for avdeling for helseledelse og helseøkonomi ved institutt for helse og samfunn ved Universitetet i Oslo. Frich er professor i medisin med spesialisering i nevrologi.

Powered by Labrador CMS