Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KREFT OG PSYKIATRI: Jovana Klajic og Eirik Auning forsker henholdsvis på kreft og alderspsykiatri. / Arkivfoto

KREFT OG PSYKIATRI: Jovana Klajic og Eirik Auning forsker henholdsvis på kreft og alderspsykiatri. / Arkivfoto

Fremragende på Ahus

Tre forskere ved Akershus universitetssykehus (Ahus) fikk priser for fremragende forskning i 2015

Annons:
FIKK PRIS: Jorun Rugåsa forsker på psykiatri. / Arkivfoto

Jovana Klajic, stipendiat ved Epigen, Medisinsk Divisjon ved Ahus, ble i sommer tildelt én av tre priser for fremragende forskning for 2015.

Hun hedres for artikkelen «DNA Methylation status of key cell cycle regulators such as CDKNA2/p16 and CCNA1 correlates with treatment response to doxorubicin and 5-fluorouracil in locally advanced breast tumors, Clinical Cancer Research».

Stipendiat Eirik Auning ved Avdeling for alderspsykiatri, Divisjon for psykisk, hedres for «Neurobiological correlates of depressive symptoms in people with subjective and mild cognitive impairment, Acta Psychiatrica Scandinavica».

Seniorforsker Jorun Rugåsa ved Avdeling for helsetjenesteforskning fikk prisen for «Community treatment orders: Clinical and social outcomes, and a subgroup analysis from the OCTET RCT, Acta Psychiatrica Scandinavica.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   2 + 5 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
NB! Vi har problemer med kommentarfeltet vårt. Opplever du at kommentaren din har forsvunnet, er det ikke fordi vi har slettet den, men en feil med indeksen på nettsiden. Vi jobber med å reparere løsningen så fort som mulig. OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Nyheter fra startsiden

STYRELEDEREN I HELSE NORD BLE TRUET

Iverksetter gransking etter trussel-saken 3

DATA FRA GLOBAL BURDEN OF DISEASE

– Har ikke tatt hjernesykdommer alvorlig nok

Vi besøkte det amerikanske toppsykehuset

Bli med inn på Mayo Clinic5

RAPPORT OM FASTLEGENES TIDSBRUK

Fastlegene reagerer på uttalelsene fra KS8

Kommende DM Arena-møter

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!