Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KREFT OG PSYKIATRI: Jovana Klajic og Eirik Auning forsker henholdsvis på kreft og alderspsykiatri. / Arkivfoto

KREFT OG PSYKIATRI: Jovana Klajic og Eirik Auning forsker henholdsvis på kreft og alderspsykiatri. / Arkivfoto

Fremragende på Ahus

Tre forskere ved Akershus universitetssykehus (Ahus) fikk priser for fremragende forskning i 2015

Annons:
FIKK PRIS: Jorun Rugåsa forsker på psykiatri. / Arkivfoto

Jovana Klajic, stipendiat ved Epigen, Medisinsk Divisjon ved Ahus, ble i sommer tildelt én av tre priser for fremragende forskning for 2015.

Hun hedres for artikkelen «DNA Methylation status of key cell cycle regulators such as CDKNA2/p16 and CCNA1 correlates with treatment response to doxorubicin and 5-fluorouracil in locally advanced breast tumors, Clinical Cancer Research».

Stipendiat Eirik Auning ved Avdeling for alderspsykiatri, Divisjon for psykisk, hedres for «Neurobiological correlates of depressive symptoms in people with subjective and mild cognitive impairment, Acta Psychiatrica Scandinavica».

Seniorforsker Jorun Rugåsa ved Avdeling for helsetjenesteforskning fikk prisen for «Community treatment orders: Clinical and social outcomes, and a subgroup analysis from the OCTET RCT, Acta Psychiatrica Scandinavica.

Kommentarer

Kontrollspørsmål for kommentarer   2 + 6 =   (legg sammen tallene for å kommentere)
OM KOMMENTARFELTET: Dårlig ytringsklima beskrives som et problem i deler av helsetjenesten, derfor har vi en åpning for anonyme kommentarer. Dagens Medisin oppfordrer imidlertid alle til å bruke fullt navn i kommentarfeltet, og kritisk vurdere om man har behov for å være anonym. Fullt navn og identifisering gjør debatten bedre – for alle! Ved å huke av boksen, godkjenner du publisering av kommentaren i artikkelen og Dagens Medisins regler for kommentarinnlegg.


Kommende DM Arena-møter

Tidligere DM Arena-møter