Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Mottok Falchs seniorpris

Stein Ove Døskeland fikk prisen etter å ha publisert over 200 vitenskapelige arbeider.

SITERES: Stein Ove Døskeland har publisert over 200 arbeider og blitt sitert over 700 ganger.
Foto: Arkiv

Stein Ove Døskeland, lege, professor ved Institutt for biomedisin og leder for forskningsgruppa for Translasjonell Signalisering (TSG) ved UiB, har mottatt Falchs seniorpris på 200.00 kroner. Han hedres for et langt faglig og vitenskapelig lederskap og virke på et høyt internasjonalt nivå.

Han evner å inspirere andre, han medvirker til å bringe frem nye generasjoner av forskere – i tillegg til å være en entusiastisk underviser. Prisvinneren har publisert mer enn 200 vitenskapelige arbeider og har blitt sitert mer enn 7000 ganger.

Kommentarer

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!