Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KAN REVOLUSJONERE BEHANDLINGEN: Bildet viser trypanosoma brucei-parasitten, som forårsaker afrikanske sovesyke. Nå kan Sanofi melde om svært positive resultater fra en studie på en mulig behandling av sykdommen. Illustrasjonsbildet: Getty Images

Positive data for Sanofi-medisin mot sovesyke

Det franske legemiddelselskapet mener de gode resultatene fra en fase 2/3-studie med den orale enkeltdosebehandlingen acoziborole kan styrke håpet om å eliminere sovesyke fra det afrikanske kontinentet.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!