Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NYE ANBUDSANBEFALINGER: – Dere vil legge merke til at det kun er anbefalt entablettregimer i årets anbud. Det er gjort en bevisst føring på det, sa Asbjørn Ellingsen, overlege ved St Olavs Hospital og medlem i LIS HIV spesialistgruppen, da han presenterte anbudsresultatet på seminaret. Illustrasjonsbilde: Getty Images

MSD til topps i hiv-anbudet - slik ble rangeringen

Delstrigo (doravirin/lamividun/tenofovirdisoproksil) fra MSD hadde lavest pristilbud og er førstevalget av anbefalte førstelinjebehandlinger i årets anbud på hiv-legemidler. Men førstevalget kommer med en merknad.  

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!