Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FØLGER MED PÅ INNOVASJON: Ifølge EMA skal QIG sikre at det europeiske nettverket av regulatoriske myndigheter holder følge med innovasjon, identifiserer og adresserer hull i det regulatoriske rammeverket og styrker forutsigbarheten for de som utvikler innovative teknologier. Illustrasjonsbillde: NTB/REUTERS/Piroschka van de Wouw/File Photo

EMA oppretter ny ekspertgruppe for innovative legemidler

Målet til Quality Innovation Expert Group (QIG) er å støtte opp under innovative tilnærminger til utvikling, produksjon og kvalitetskontroll av medisiner som kan komme til gode for pasienter i EU-området.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!