Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

RIKTIG TIDSPUNKT: – Vi har erfart en økende interesse fra globale biotek- og pharmaselskaper om uttesting og bruk av våre forskningsverktøy. Dette økte i såpass omfang at det var forretningssmessig smart å legge dette i et eget selskap for å kunne drive med dette i tørre skala, sier Jan Terje Andersen. Her avbildet under Authera-lanseringen torsdag kveld. 

Foto: Lars Brock Nilsen

Authera-styreleder: – Smart å legge dette i eget selskap nå

Ryggraden i oppstartsselskapet vil være en teknologiplattform som potensielt kan hjelpe med å redusere risikoen for feil ved utvikling av nye legemiddelkandidater. – Baserer seg på langsiktig grunnforskning, sier styreleder Jan Terje Andersen

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!