Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NY DIAGNOSTIKK GODKJENT: – Dette vil signifikant øke andelen pasienter som kan få forbedrede utfall, sier Thomas Shinecker, sjef for Roche Diagnosticss, om den nye FDA-godkjente testen som skal kunne finne brystkreftpassienter med lavt HER2-uttrykk. Illustrasjonsbilde: Getty Imagess

Roche får FDA-ja til ny diagnostikk for pasienter med brystkreft

Pathway anti-HER2-testen er godkjent som såkalt ledsagerdiagnostikk for å identifisere pasienter med HER2-lav metastatisk brystkreft som er kandidater for behandling med trastuzumab deruxtecan (Enhertu).

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!