Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

TESTER NY ORDNING: Gjennom pilotperioden vil opp til fem utvalgte ATMP-er få utvidet regulatorisk støtte. ATMP-ene må adressere et umøtt klinisk behov, og må kun utvikles av akademiske og non-profit-organisasjoner i Europa. 

Foto: NTB/REUTERS/Piroschka van de Wouw/File Photo

Ny EMA-pilot skal gi utvidet støtte til utvikling av avanserte terapier

Støtteordningen skal gjelde for akademiske studieponsorer og non-profit-organisasjoner som utvikler avanserte terapier (ATMP-er). Første utprøvende terapi som får støtte gjennom piloten, har blitt plukket ut.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!