Nyheter for deg som jobber i helsevesenet. Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

Annonser er kun beregnet for helsepersonell.

  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

HAR STARTET OPP BEMCENTINIB-DEL AV STUDIE: – Vi er glade for å være partnere med BerGenBio i oppstarten av denne studien, mens vi ser frem til å innrullere opp til 500 sykehusinnlagte covid-19-pasienter, sier professor og OUS-overlege Marius Trøseid, som er hovedutprøver for EU-SolidAct-studien. Her avbildet under et tidligere DM Arena HIV-seminar. Arkivbilde: Vidar Sandnes

Første pasient innrullert i EU-studie med BerGenBio-medisin

Den første pasienten har nå fått AXL-hemmeren bemcentinib fra norske BerGenBio, i bemcentinib-delen av EU-SolidAct-studien med sykehusinnlagte covid-19-pasienter. – Kritisk viktig å ha bedre behandlingsmuligheter, sier hovedutprøver og OUS-overlege Marius Trøseid.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!