Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

HARDE FAKTA: – Dersom målet er en fordobling av antallet kliniske legemiddelstudier innen 2025, så må vi se en 15 prosent økning hvert år. Så langt dette første halvåret har vi gått ned i antallet kliniske studier, sa Siri Kolle, Vice President Clinical i Inven2, under et møte på Arendalsuka tirsdag.

Foto: Lars Brock Nilsen

Nedslående trend for kliniske studier – slik forklarer Inven2 tallene

Til tross for en økning i antallet søknader om kliniske studier nasjonalt i 2021, viser tallene halvveis ut i 2022 en nedgang mot fjoråret. – Kan bli svært utfordrende å nå målene i handlingsplanen, sier Siri Kolle i Inven2.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Se opptak fra Post-ESMO-seminaret her!

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!