Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NY TILNÆRMING: – Ved å gjøre leverandørene mest mulig forberedt, vil det offentlige igjen få de beste produktene og tjenestene. Så jeg fortsetter mitt langsiktige prosjekt, men med fokus på å hjelpe disse selskapene med mine betraktninger, sier Kjetil Istad.

Foto: Rud Pedersen

Tidligere Sykehusinnkjøp-direktør går til Rud Pedersen

Kjetil Istad, som tidligere har vært administrerende direktør i Sykehusinnkjøp, blir seniorkonsulent i kommunikasjonsbyrået Rud Pedersen. – Ved å gjøre leverandørene mest mulig forberedt, vil det offentlige igjen få de beste produktene og tjenestene.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Se opptak fra Post-ESMO-seminaret her!

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!