Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

ETTERFORSKER: «Kommisjonen frykter at Vifor Pharma gjennomførte en villedende kommunikasjonskampanje, primært rettet mot helsepersonell, som kan ha hindret Monofers inntog i EØS-markedet», skriver Europakommisjonen. Illustrasjon: Getty Images

Sveitsisk firma etterforskes for konkurranseskadelig aktivitet

Europakommisjonen skal etterforske hvorvidt det sveitsiske legemiddelselskapet Vifor Pharma har forhindret konkurranse gjennom nedsettende oppførsel mot sin eneste konkurrent på markedet for intravenøs jernbehandling, Pharmacosmos.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Se opptak fra Post-ESMO-seminaret her!

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!