Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

FORSKJELLER: Professor og overlege Kjetil Retterstøl påpeker at de to andre eksisterende PCSK9-hemmerne kan tas selv hjemme med en engangs injeksjonspenn i for eksempel låret. Inklisiran skal settes av helsepersonell to ganger i året. Foto i montasje: UiO/Getty Images

Ny medisin mot høyt kolesterol får refusjon - dette skiller legemidlene

Novartis-legemidlet inklisiran (Leqvio) får fra i dag godkjent refusjon, men kun på individuell basis. – Burde tilbys flere pasienter enn i dag gjennom mer liberale refusjonskriterier, sier Novartis Norge-sjef Veronika Barrabes.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!