Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

KOSTER IKKE PENGER: – Vi vil få gratis tilgang til adjuvansen hele veien til produktgodkjenning. Det sparer oss for betydelig penger, sier Targovax-sjef Erik Digman Wiklund om adjuvans-avtalen med Agenus. 

Foto: Targovax

Targovax-sjef om «cashfri» Agenus-avtale: – Sparer oss for betydelige penger

De to selskapene skal utvikle Targovax-kreftvaksinene TG01 og TG02, i kombinasjon med Agenus-adjuvansen QS-21 STIMULON. Den får Targovax gratis. – Sparer oss for mellom 50-100 millioner kroner, sier Targovax-sjef Erik Digman Wiklund.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Se opptak fra Post-ESMO-seminaret her!

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!