Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

– Resultatene våre viser at vaksinen øker mengden av de immuncellene som retter seg mot tuberkulosebakteriene. Vi kan dermed forsterke det immunsvaret som pasientene allerede har, noe som er et viktig funn, uttaler Anne Ma Dyrhol-Riise, overlege på Infeksjonsmedisinsk avdeling, Oslo universitetssykehus og prosjektleder for den kliniske studie. Illustrasjonsbilde av tuberkulose: Getty Images

Norske forskere tester vaksine på tuberkulose-pasienter

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!