Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

NÅLØYE: – Nå er vår kjerneteknologi kommet gjennom nåløyet til FDA to ganger. Det er en sterk anerkjennelse av vår ledende produktkandidat at vi får to fase 2-studier i USA neste år, sier Øystein Rekdal, administrerende direktør i Lytix Biopharma til Dagens Medisin Pharma Foto: Håvar Haug/Lytix Biopharma

FDA-aksept for LTX-315

Den amerikanske legemiddelmyndigheten FDA har gitt legemiddelselskapet Verrica aksept for start av studie med teknologi utviklet av det norske selskapet Lytix Biopharma. – Det er en sterk anerkjennelse av vår ledende produktkandidat, sier Øystein Rekdal, administrerende direktør i Lytix Biopharma.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!