Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

– Legemiddelet har potensial til å utgjøre en forskjell i terapeutisk behandling for forebygging og behandling av covid-19 infeksjon, uttaler Per Cantor, medisinsk sjef i Union Therapeutics. Illustrasjonsbilde av annen nesespray: Getty Images

Union Therapeutics starter fase 2-studie på covid-19 nesespray

Det danske biotekselskapet Union Therapeutics starter fase 2-studien PREVENT som skal evaluere om legemiddelet UNI91103 (niklosamid) kan stanse progresjon av symptomer hos personer smittet med covid-19.

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!