Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

VANSKELIIG AVGJØRELSE: – TNBC er fortsatt en av de vanskeligste krefttypene å behandle. Det gjør denne avgjørelsen om å trekke tilbake godkjenningen så vanskelig for oss, ettersom pasienter har hatt denne medisinen som et viktig behandlingsvalg i mer enn to år, sier Levi Garraway, medisinsk direktør i Roche. Illustrasjon: Getty Images

Roche trekker kreftindikasjon for PD-L1-hemmer i USA

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!