Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

INGEN GODKJENTE BEHANDLINGER: – Ved å jobbe med Alectors forskere i verdensklasse vil vi kunne utforske potensialet disse immun-nevrologiske terapiene har for å hjelpe pasienter med fronttemporal demens, en ødeleggende sykdom uten noen godkjente behandlinger, sier Hal Barton, vitenskapelig direktør og sjef for forskning og utvikling i GSK. Illustrasjon: Getty Images

Immun-nevrologisk-samarbeid mellom GSK og Alector

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!