Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

SPENT PÅ NY JOBB: – MS er et spennende fagfelt der det er mange spennende produkter i utvikling om dagen, men som også har sine utfordringer. Noen av disse utfordringene er jo relatert til det det som jobbes med i LMI i dag, for eksempel økonomisk motivert off-label bruk, sier Inge Johansen om den nye jobben i Novartis. 

Foto: Vidar Sandnes

LMI-profil til Novartis – skal jobbe med MS-medisiner i tidlig fase

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!