Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

FLERE FOKUSOMRÅDER: – Vi kommer til å være opptatt av mye av det som skjer innen markedstilgang, der er det mange viktige problemstillinger, spesielt å følge opp systemet for Nye Metoder og gjennomgangen av blåreseptordningen. Vi er naturligvis også opptatt av implementering av presisjonsmedisin og den nye handlingsplanen for kliniske studier, sier Line Walen i AstraZeneca. Arkivfoto: Vidar Sandnes

LMI-profil Line Walen har gått til AstraZeneca

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

OMRÅDEGJENNOMGANG AV LEGEMIDLER PÅ BLÅRESEPT

DM Arena The Way Out Of The Pandemic

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!