Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

SATSER VIDERE: «Selv om det var utilstrekkelig beviser for at bamlanivimab forbedret kliniske utfall når det ble gitt sammen med andre behandlinger til hospitaliserte covid-19-pasienter, har vi fortsatt troen på, basert på data fra Blaze-1-studien, at bamlanivimab som monoterapi kan forhindre sykdomsprogresjon for de som er i tidlig fase av covid-19-sykdommen», skriver selskapet i en uttalelse på sine nettsider. Illustrasjon: Getty Images

USA kjøper utprøvende antistoff mot Covid-19 – samtidig stoppes studie

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

DM ARENA DIGITAL: Makt og Covid-19

DM Arena Digital: Lungekreft & screening

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!