Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

FIKSER HJEMMEKONTORET: LMIs kommunikasjonsteam (f.v) Didrik Ottesen, Espen Snipstad, Eline Feiring og Marie Svendsen Aase melder å ha økt produktiviteten ved å ha hjemmekontor. De hevder dessuten å ha unngått de store tabbene på videomøtene, som for eksempel å reise seg opp og avsløre undertøyet.  Her et bilde fra mandagens teams-møte. 

«Ingen i undertøyet» - slik takler bransjen hjemmekontoret

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Konflikt mellom KS og Legeforeningen

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!