Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

SER FREM TIL RESULTATER: – Den beste måten å lære mer om potensialet til nøytraliserende antistoffer, enten som monoterapi eller i kombinasjon, er gjennom nøye kontrollerte randomiserte studier. Vi ser frem til å få resultatene fra disse studiene i løpet av de kommende månedene, sier Daniel Skovronsky, vitenskapelig direktør og president ved Lilly Research Laboratories. Illustrasjon: Getty Images

Eli Lilly har startet opp studie med sin andre potensielle antistoff-terapi mot Covid-19

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!