Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn
Artikkelbilde

USIKKERT OM YTTERLIGERE STUDIESTEDER: – Ettersom det haster å finne behandling mot Covid-19, satser vi på å gjennomføre disse studiene raskt, og publisere tidlige effektdata kort tid etter studiestart. Disse resultatene vil være grunnlag for å beslutte om vi trenger flere studiesteder for å evaluere legemidlet i en større pasientpopulasjon, sier Thomas Kvamme, daglig leder i Eli Lilly Norge. 

Har startet verdens første studie på potensiell Covid-19-antistoffterapi

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

DM ARENA DIGITAL: Post ACTRIMS / ECTRIMS

DM ARENA DIGITAL: Post ACTRIMS / ECTRIMS

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!