Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

VURDERER KORONATILTAK: – Dersom det i verste fall blir påvist smitte hos en av de ansatte på ett av skiftene, vil vi se på mulighetene for å kunne isolere det ene skiftet og kjøre produksjonen videre, sier Vistin Pharma-sjef Kjell-Erik Nordby.
VURDERER KORONATILTAK: – Dersom det i verste fall blir påvist smitte hos en av de ansatte på ett av skiftene, vil vi se på mulighetene for å kunne isolere det ene skiftet og kjøre produksjonen videre, sier Vistin Pharma-sjef Kjell-Erik Nordby. Foto: Lars Brock Nilsen

Produksjonsfabrikk vurderer å isolere ansatte

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!