Nyheter for deg som jobber i helsevesenet

 
  • DM Pharma
  • Abonnere
  • Annonsere
  • Kontakt oss
  • Nyhetsbrev
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Ledig jobb
  • Logg inn

Artikkelbilde
INNFØRER SJEKKLISTER: – Vi jobber med å få inn sjekklister i våre tilsynsrutiner, men her er det viktig med opplæring hos også – at vi lærer systemet og forstår hva vi skal spørre om, sier legemiddelinspektør Line Saxegaard om oppfølging av EUs forfalskningsdirektiv. På bildet innleder Saxegaard om direktivet for oppmøtte på DM Pharmas fagseminar. Foto: Vidar Sandnes

Trapper opp tilsyn knyttet til EU-direktiv

For å lese denne teksten må du være abonnent

Bestill nyhetsbrev om apotek og legemidler eller logg inn for å få tilgang til hele artikkelen. Dersom du bruker nettbrett eller mobil, logger du inn med menyen øverst i høyre hjørne.

Pharma +

Dagens Medisin Pharma er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter.  

 

Nyheter fra startsiden

Nyhetsbrev

Vil du abonnere på vårt nyhetsbrev?

Klikk her!